5 Mayıs 2012 Cumartesi

RESMİ ŞEFFAF YAPMA ŞEFFAFLAŞTIRMA PROGRAMI

PhotoFiltre Free, PhotoFiltre Studio yazılımının ücretsiz sürümüdür. PhotoFiltre Studio, tam bir resim düzenleme yazılımıdır. Yazılım sahip olduğu filtreler ile resimler üzerinde basit ve gelişmiş ayarlamalar yapabilmenizi sağlamaktadır. Filtreler resimler üzerinde çok geniş bir uygulama alanı yaratılmasına imkan tanımaktadır. Sade ve sezgisel kullanımı ile kolay bir öğrenme süreci geçirmenize yardımcı olmaktadır. Araç çubuğu sadece birkaç tıklama ile standart filtrelere ulaşmanızı sağlamaktadır. PhotoFiltre Studio üstelik bir katman yöneticisine, gelişmiş fırçalara, kırmızı göz düzeltme aracına, toplu işlem modülüne ve daha birçok güçlü araca sahiptir.


PhotoFiltre Studio yazılımı bilgisayarınızdaki resimleri düzenleyebilmenizi sağlayan bir resim gezginine, duvar kağıdı düzenleyicisine, GIF biçimli animasyonlar oluşturabilmenizi sağlayan bir araca, simgelerin renk ve boyut ayarını yapabileceğiniz bir modüle, onlarca filtreye ve daha birçok özelliğe sahiptir. Resimlerinizin üzerinde kesme, düzeltme, boyut değiştirme, biçim değiştirme gibi aklınıza gelebilecek her türlü düzenlemeyi de yapabilirsiniz. Yazılımın küçük boyutuna rağmen PhotoShop yazılımının yaptığı birçok şeyi çok daha kolay biçimde yapabildiği söylenebilir.
indir

Amasra Hakkında

Amasra Otelleri Bartının Amasra ilçesindeki otellerin tanıtımı amacı ile açılmıştır.Site de genel olarak yazmaya düşündüklerim Otel tanıtımlarının yanı sıra Tatil Cenneti Amasranın doğal güzellikleri,amasra salatası,amasrada yenilecek şeyler,amasraya ulaşım,Amasranın müzeleri ve amasranın gezilecek yerleri hakkında bilgi vermektir.


Amasraya gelecek olan tatilcilere ön bilgi vermektir..Siteye giren ziyaretçiler Amasra pansiyonları hakkında da bilgi sahibi olabilirler..

3 Mayıs 2012 Perşembe

Vodafone facebook twitter paketi nasıl iptal edilir?

Günlük cepnet paketini kullanıyorsanız ve bu paketi iptal etmek istiyorsanız ‘IPTAL GUNLUKCEPNET ‘yazıp 3636‘ kısa mesaj atarak,
Aylık cepnet paketini kullanıyorsanız ve bu paketi iptal etmek istiyorsanız ‘IPTAL AYLIKCEPNET ‘ yazıp 3636‘ kısa mesaj atarak paketlerinizi iptal edebilirsiniz.

2 Mayıs 2012 Çarşamba

bedava logo yapma

Bedava Logo Hizmetleri Görüşler
"Biz FreeLogoServices.com bulundu kadar Eşim ve ben neredeyse bir logo tasarımcısı için 300 $ ödenen"
- Steven Antonuchi, Jersey Pizza Malzemeleri
"Onu sevdim. Ben yaklaşık bir gün benim logosunu aldı ve bu benim için umut tam buydu."
- Adele Willette, Gümüş Pines Emlak
"O kadar çok seçenek ... Ben ben bile en sevilen hangi karar veremedim."
- Jack Samuel Clemens Sermaye
Mükemmel Ücretsiz logo tasarımı seçme
FreeLogoServices.com girişimcilerin bir iş, öğrenciler ve diğer kuruluşların başlamak yardımcı olmak için kendi parçası yapıyor. Çok beğenilen ücretsiz logosu yapımcısı ve yaratıcısı web sitesi işletmeler ve dünya çapında diğerleri için ücretsiz logolar her hafta binlerce oluşturur.
Bizim ücretsiz logo tasarımcıları görüntülerin geniş bir seçim derlenmiş ve seçim görünüyor var. Bu size zaman ayırın ve bir en iyi şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayan görmek için iş logolar tüm göz önemlidir.
Şirketler İçin İş Logolar
Ücretsiz iş logo tasarımı onlar Sizinle iş yapmak dikkate zaman potansiyel müşterilerin göreceğiniz ilk şey. Sizin antetli, kartvizit hatta zarf olsun, ücretsiz logo tasarımı şirket, güvenilir güvenilir ve profesyonel olduğunu bildirecektir.
Iş canlandırıyor görüntü şirketinizin logosu ile başlayan tüm pazarlama materyalleri bir derlemesi vardır. Bu kimin şirket olduğunu ve olmaya gayret ne yansıtmalıdır. Şimdi ücretsiz logo creator web sitesi deneyin.